انرژی رایگان و جایزه نوبل فیزیک
همه ساله افراد زیادی هستند که ادعا میکنند به انرژی رایگان دست یافتهاند و یک دستگاه نیز ساختهاند که بدون نیاز به هیچ منبع انرژی در حال کار کردن است. کار کردن هم معمولا به شکل چرخش و یا روشن کردن یک لامپ است.
این افراد سعی میکنند از راههای مختلف مانند فروش اختراع خود، بازدید ویدئوی دستگاه در سایتهای ویدئو و… کسب درآمد کنند. ولی یک راه وجود دارد که افراد مدعی هیچ وقت به آن فکر هم نمیکنند و آن راه، بدست آوردن جایزه نوبل است.
انرژی رایگان قوانین اول و دوم ترمودینامیک را نقض میکند، قوانینی که زیربنای دنیای مدرن و دستگاهها و ماشینهای مختلف هستند. خودروها، یخچالها، کولرها، نیروگاهها و به طور کلی دستگاههای تبدیل انرژی از این دو قانون تبعیت میکنند و اگر کسی بتواند دستگاهی بسازد که این قوانین را نقض میکنند قطعا جایزه نوبل فیزیک خواهد گرفت.
چرا کسی به فکر مستند سازی علمی انرژی رایگان نیست؟
در شکل روبرو طرح یک دستگاه انرژی رایگان از یوتیوب نشان داده شده که بیش از 12 میلیون بار دیده شده است. همانطور که مشخص است طرح بسیار ساده است و شامل یک آهنربا، کمی سیم، یک عدد آچار و لامپ میشود. چرا کسی به فکر مستند سازی علمی این طرح ساده نیست؟
روش مستند سازی علمی به این صورت است که فرد ادعا کننده یک مقاله علمی نوشته و برای ژورنالهای علمی ارسال میکند. نویسنده در مقاله خود جزئیات طرح را ارائه میکند. این جزئیات شامل محاسبات، مواد و مکانیزمهای مورد استفاده و به صورت کلی تمام موارد تکنیکی طرح میشوند.
ژورنال علمی مقاله را برای داوری علمی به چند فرد صاحب نظر در سطح جهان (اساتید با سابقه دانشگاه) ارسال میکند تا نظر کارشناسی خود را اعلام کنند. افرادی در مورد این مقاله نظر خواهند داد که عمر خود را در آزمایشگاههای مدرن مشغول انجام تحقیق در مورد انرژی بودهاند و قطعا به یک آچار، آهنربا و لامپ دسترسی دارند و میتوانند این آزمایش را بارها تکرار کنند.
پاسخ به این سوال که چرا کسی دستگاه انرژی رایگان را مستند سازی علمی نمیکند بسیار ساده است؛ چون انرژی رایگان غیر ممکن است.
آیا با مستند سازی، امکان کپی طرح وجود دارد؟
بله، قطعا امکان کپی وجود دارد و بسیاری از افراد طرح را کپی خواهند کرد، به خصوص اگر طرح ساده باشد که در اکثر دستگاههای ادعایی انرژی رایگان، طرحها بسیار سادهاند.
پس چرا یک فرد باید طرح خود را در معرض کپی شدن قرار دهد؟
هنگامی که یک فرد مقالهای در ژورنال علمی چاپ میکند به عنوان بنیانگذار آن تئوری شناخته میشود و اعتبار بسیار بالایی بدست میآورد. همانطور که گفته شد اگر کسی بتواند وجود انرژی رایگان را ثابت کند جایزه نوبل خواهد گرفت و جایزه نوبل قطعا ارزش کپی شدن طرح را دارد.
پس هنگامی که با ادعای ساخت دستگاه انرژی رایگان مواجه شدید از طراح دستگاه بپرسید چرا نمیخواهد جایزه نوبل فیزیک بگیرد؟